10 leuke babyshower spellen

10 leuke babyshower spellen blog

Ben je druk bezig met het organiseren van de babyshower van jouw beste vriendin? Wij helpen je met deze blog aan 10 leuke babyshower spellen. Je hebt immers nog meer dingen om te regelen. Het maken van een gastenlijst, uitnodigingen versturen, de schattigste babyshower taart bestellen. Deze babyshower wordt de leukste om te herinneren met deze spellen.

 

1. Baby spullen raden

Raad de baby spullen alleen door middel van aanraking. Verzamel spullen zoals een flesje, speen of slabbertje. Plaats de spullen in een grote afgesloten bak zodat deze niet zichtbaar zijn. Print de lijst uit en geef de gasten een pen zodat zij kunnen opschrijven wat zij denken dat er in de bak zit.

 

2. Baby namen van A tot Z

Hoeveel namen kan jij bedenken van A tot Z? Download de lijst en schrijf alle namen op. Wij zijn erg benieuwd!

 

3. Wat zit er in het potje?

Enig idee hoe baby voeding smaakt? Nu is het jouw kans om babyvoeding te proeven met dit spel. Haal verschillende potjes baby voeding in huis, pulk de labels eraf, laat iedereen een hapje proeven en raad wat er in het potje zit.

Baby voeding proeven spel

 

4. Baby flesjes race

Dit spel kan je met zowel de kinderen als met de mannen spelen. Vul de baby flesjes met wijn/beer voor de volwassenen en sap voor de kinderen. Tel tot 3 en iedereen moet zo snel mogelijk het flesje leeg drinken.

 

5. Baby voeden

Dit is één van de babyshower spellen waar het een beetje vies kan en mag worden. Maak twee teams, pak de baby born poppen van je dochter en twee potjes babyvoeding.

De teams nemen het geblinddoekt tegen elkaar op en moeten zo snel als ze kunnen de baby voeden. Houd jij het schoon?

 

6. Luiers verschonen

Dit spelletje is eigenlijk net als het spel baby voeden. Helaas (voor je dochter dan) heb je weer twee baby born poppen nodig. Jullie gaan namelijk geblinddoekt de poppen een schone luier geven. Degene die de best zittende luier in de kortste tijd heeft, is de winnaar!

Luiers verschonen spel

 

7. Vieze luier ruiken

Ook al weet je dat het niet echt in de luier zit, het kan er vies uitzien. Koop enkele chocolade repen bijvoorbeeld een met noten of pure chocolade, smelt dit en smeer het in de luier. Je kan bijvoorbeeld ook pindakaas gebruiken. Geef de luier door aan iedereen die de luier moet ruiken en proeven. Degene die het meeste heeft geraden heeft gewonnen.

 

8. Tinkle in the pot

Stop een ballon onder je shirt en een ping pong ball tussen je knieën. Loop door de kamer om de ping pong ball in de pot te laten vallen. Doe dit wel snel anders wint het andere team.

 

9. Baby spullen memory

Je kunt hier gemakkelijk de spullen van spel 1 gebruiken. Je krijgt even de tijd om de spullen zien en dan moet je ze toch echt raden.

 

10. Babyfoto’s raden

Laat de gasten een babyfoto van zichzelf meenemen. Hussel de foto’s door elkaar en raad maar eens wie welke baby was.

 

De babyshower wordt zeker een succes met een paar van deze spellen. Ken jij nog een spel die echt op de lijst moet? Laat het ons weten! Veel plezier op de babyshower.

 

Wat is jouw favoriete babyshower spel?

Geef een antwoord