Een babyshower voor het tweede kindje – Ja of nee?

Babyshower voor het tweede kindje

Alles is voor de eerste keer erg spannend en leuk. Al eerder hebben wij een blog geschreven over het organiseren van een babyshower maar hoe doe je dat bij een tweede kindje? Gaan we dan weer een babyshower organiseren en is dat wel leuk?

 

Broertje/zusje

Dat er een nieuwe spruit aan zit te komen is hartstikke leuk. De kinderen zijn allemaal even speciaal dus waarom bij de eerste wel een babyshower en bij de ander niet? Het is trouwens ook gezellig om even met zijn allen samen te komen. Vier met de oudste dat hij of zij een broertje/zusje erbij krijgt. Laat hem/haar wennen aan de gedachte en betrek hem misschien zelfs bij de babyshower.

Cadeaus voor een tweede babyshower

Gemiddeld zit er zo’n leeftijdsverschil van 3 jaar tussen de kindjes. Vaak heb je nog wel wat cadeaus over van de eerste babyshower maar niet alles is meer bruikbaar zoals bijvoorbeeld de babyspeeltjes. Luiers, rompers en speentjes heb je altijd wel nodig. Loop eens de babyspullen door en maak een lijstje van wat je nog nodig hebt. Was het eerste kindje een jongen dan kan je nu los gaan met roze babykleertjes.

 

Lees ook: Wat voor cadeaus voor een babyshower?

 

Ander thema babyshower

Misschien wil je nu wel een hele andere thema voor de babyshower. Of had je het eerst in een restaurant gevierd maar gaan jullie nu met zijn allen bij jou thuis. Maak ook deze babyshower speciaal door er een hele andere draai aan te geven dan bij de eerste. Lees de blog hoe organiseer je een babyshower en misschien haal je er inspiratie uit. Misschien deze keer geen spelletjes maar gewoon gezellig met vrouwen onder elkaar.

 

Oh baby babyshower thema

 

Heb jij een babyshower georganiseerd/gehad voor jouw tweede kindje?

Geef een antwoord