Mr & Mrs Van Scharroo

Naked cake fruit, bloemen aansnijden van Scharroo

Victor en Karin kennen elkaar als sinds dat zij puber zijn. Ze vonden elkaar wel aardig maar waren niet op slag verliefd. Ze hebben allebei een eigen leven geleid met hun gezin en na de scheiding ontmoette zij elkaar voor de tweede keer in een winkelcentrum tijdens het boodschappen doen. Ze zijn gaan samen wonen. Op de dag dat ze elkaar 9 jaar kende heeft Victor Karin meegenomen naar een sieraden ontwerpster met een eigen atelier. Onder begeleiding van haar heeft Victor een mooie ring voor Karin gemaakt.

 

Karin is hartstikke vrolijk en dol op bloemen. Dit viel dan ook op tijdens onze taartproeverij. Ze liet mij de kleuren van haar jurk/accessoires zien en aan de hand hiervan heb ik samen met de bloemist kleuren/bloemen samengesteld. De keuze was gevallen op red velvet met frambozen bavarois en banketbakkersroom. De taart was dan ook een naked cake geïnspireerd op de kleuren van haar jurk/accessoires.

 

Victor was al eerder in Budapest geweest voor zaken en vond dit een mooie locatie voor hun huwelijksreis. Aan de ene kant mooie oude sprookjesachtige gebouwen maar ook een hele hippe stad met veel gezelligheid en verschillende restaurantjes.

Geef een antwoord