Wat voor cadeaus voor een babyshower?

Wat voor cadeaus voor een babyshower?

Een babyshower staat in het teken van het overspoelen van de mommy-to-be met cadeautjes. Hartstikke gezellig natuurlijk maar wat voor cadeaus zijn nou handig om te geven op een babyshower?

 

Gepersonaliseerde cadeaus

Persoonlijke cadeaus zijn leuk om te krijgen. Laat bijvoorbeeld een babydeken bedrukken met de naam van de baby. Of een rompertje met foto of tekst van de Hema. Deze kan je al bestellen bij yoursuprise.nl

gepersonaliseerde babydekenRomper bedrukken hema

 

Kraamcadeau tas

Een kraamcadeau tas is verschillende cadeautjes. Neem bijvoorbeeld de tas van kraam-cadeau.nl. Deze tas is gevuld met een rompertje, badjasje, slabbbetje, badcape, tutpopje beer, knuffelbeer en een tas met naam. En al deze leuke cadeautjes kunnen worden gepersonaliseerd met de naam van de baby. Hoe leuk is dat? Deze tassen zijn te bestellen in verschillende kleuren zoals roze, blauw of mint. Neem eens een kijkje op hun website. Misschien zit er een ander leuk idee tussen!

 

Kraamcadeau tas

 

Luiertaart

Een ander handig cadeau voor de moeder zijn luiers. Wist je dat een baby het eerste jaar ongeveer 2555 luiers gebruikt? Met een luiertaart help je de moeder al een eindje op weg. Een luiertaart kan je zelf maken of online bestellen. Tegenwoordig kan je deze in verschillende vormen en maten bestellen. Kijk deze schattige luiertaart beertje met trommel van luier-taart.com. Zij maken alle luiertaarten standaard met pampers maat 2. Ook goed om te weten.

 

Rompers

Gelukkig heb je niet zoveel rompers nodig als luiers maar ook deze zijn erg handig om een voorraad te hebben liggen. Een baby groeit er zo uit. Maak een unieke romper met een leuke tekst of foto. Bij shirtcity heb je leuke rompers met teksten zoals pooping in progress of chaos, panic, disorder my work here is done

chaos, panic, disorder my work here is done romperPooping In Progress Baby romper

 

Cadeabon

Weet je het echt niet? Koop dan bijvoorbeeld een bon voor een newborn fotoshoot. Tijdens de fotoshoot wordt er allemaal mooie spullen klaargezet om mee te fotograferen zoals haarbandjes, mutsen, manden etc. De ouders kunnen zelf ook met de kleine op de foto. Bij Steef en Suus photography kunnen ze zelfs bij de ouders thuis komen. Hoe handig is dat?

New born fotoshoot

Het is altijd wel lastig om een leuk cadeau te vinden maar ik hoop dat je wat tips uit deze blog kan halen. Ben jij degene die deze babyshower organiseert? Check met de rest wat voor cadeaus zij gaan kopen zodat er geen dubbele cadeaus komen, uitgezonderd voor de luiertaarten.

 

Wat voor babyshower cadeau ga jij kopen?

Geef een antwoord