Wat voor cupcakes zijn er?

Banaan cupcakes met gezouten caramel topping

Er zijn veel verschillende soorten smaken cupcakes/toppingen. Zoveel dat we bij Jose bakery alleen de lekkerste proberen samen te stellen. Cupcakes zijn schattige kleine taartjes die je niet hoeft te delen. Je kunt ze bestellen om een jubileum te vieren, als traktatie voor op school of als alternatief voor de bruidstaart. Maar wat voor soorten cupcakes zijn er?

 

Cupcakes voor verjaardagen/traktaties

Net als de printables kan je de cupcakes matchen met de verjaardagstaart. Je kunt fondant cupcake toppers laten maken zoals het aapje hieronder. Deze dieren cupcakes staan te leuk naast de dieren / jungle taart. Je kunt ook cupcake prints laten printen zodat je deze zelf kan gebruiken voor het versieren van de cupcakes. Maar je kunt ook cupcake toppers bestellen om de cupcakes helemaal af te maken. Wij hebben prikkers in thema’s zoals Supermario, Prinses Sofia maar ook Paw Patrol.

 

Je kunt cupcake prints bestellen in onze webshop. Deze zijn verkrijgbaar per 12 of 24 stuks. Misschien heb je een bestand gekregen van de klant of heb je zelf iets ontworpen. Wij printen het voor jou uit op eetbaar frosting papier en laten het bezorgen door PostNL.

 

Aap cupcake Jose bakery

Fortnite cupcakes

Bruidscupcakes

Bruidscupcakes zijn een prima alternatief voor een bruidstaart. Misschien past het net niet in het budget of houd je helemaal niet van taart. Stijl de cupcakes in jullie favoriete smaken en geef de topping de kleur van het thema van de bruiloft. Laat de toeven spuiten in de vorm van een bloem (rozet net zoals de rozet taart) of versier de cupcakes met zelfgemaakte cupcake prikkers. Maak de cupcakes helemaal af met kanten cupcake wrappers.

 

Cupcakes met logo

Gepersonaliseerd gebak is ideaal voor personeelsfeesten of leuk om mee te geven als een bedankje op een beurs/congres. Maar dan niet zomaar een gebakje! Een gebakje in de smaak en kleuren van jouw bedrijf. Het is leuk als je de mijlpalen die je met het bedrijf hebt gehaald kan gaan vieren met wat lekkers. Zo kijk je ook weer even terug op de begintijden. Cupcakes met logo zijn leuk:

  • voor bedrijven die recent zijn opgericht
  • als een bedankje voor de beurs
  • om te vieren dat er een nieuw pand wordt geopend
  • op een personeelsfeest/kick-off
  • om te vieren dat het bedrijf zoveel jaar bestaat

De cupcakes worden helemaal gestijld in het jouw logo.

Cupcakes met logo HM

Cupcakes met logo Hogeschool Utrecht
Cupcakes met logo
Cupcakes met logo Jose bakery
Cupcakes met logo Breinstein

 

Direct offerte opvragen

 

Rinaldo Project cupcakes

Sinds kort gaan wij ons bezig houden met het inzamelen van geld voor het KWF. Hiervoor hebben wij bepaalde cupcake smaken samengesteld waarvan een gedeelte naar het KWF gaat. Lees hier meer over het Rinaldo Project en ons doel. Ga met ons de strijd aan tegen deze ziekte!

  • Banaan cupcakes met karamel topping
  • Vanille cupcakes met aardbeienjam topping
  • Chocolade cupcakes met chocolade topping
  • Red velvet cupcakes met een vanille roomkaas topping
  • Appeltaart cupcakes

Banaan cupcakes met gezouten caramel topping

 

Cupcake smaken / toppings

Wij hebben een onderscheid gemaakt tussen de favoriete cupcake smaken en toppings. Zo kan je zelf de cupcake smaken mixen & matchen. Staat jouw favoriete smaak er niet tussen? Geen probleem. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en wij helpen jou graag verder.

Cupcake smaken

Vanille

Red velvet

Chocola

Kaneel

Sprinkles

Oreo

Kokos

Speculaas

Banaan

Cupcake toppings

Vanille

Chocola

Kaneel

Aardbeienjam

Karamel

Citroen

Vanille roomkaas

 

Mijn favoriete smaak is de pompoen met kaneel topping maar de appeltaart cupcakes laat ik zeker ook niet staan. Wat is jouw favoriete cupcake smaak?

Ga direct de cupcakes mixen & matchen met jouw favoriete smaken.

 

Meest gekozen cupcake smaken

Red velvet met vanille roomkaas

Appeltaart cupcakes

Vanille met aardbeienjam topping

 

Dit bericht is gepost in DIY. Bookmark de link.

Geef een antwoord