Wat voor taarttoppers zijn er?

Witte bruidstaart met blauwe suikerbloemen waterval 55 personen

Taarttoppers komen in verschillende vormen en maten. Zo heb je bruidspaar figuren, acryl taarttoppers (gepersonaliseerd of een standaard variant), figuren voor de verjaardagstaarten en prikkers. Maar wat voor taarttoppers zijn dat en welke kan je het beste bestellen?

 

Bruidspaar figuren

De bruidspaar figuren kent iedereen. Deze stonden vroeger altijd op de bruidstaarten. Tegenwoordig zijn ook deze bruidspaar figuren in verschillende soorten te bestellen. Voor de één een bruidspaar in een ring en voor de andere een topper waar twee mannen op staan afgebeeld of slechts de bruidegom.

 

Bruidspaar met ring taarttopper Bruidspaar taarttopper model 4

 

 

 

Acryl taarttoppers (gepersonaliseerd/standaard)

Acryl taarttoppers zijn de nieuwste en populairste taarttoppers. Deze taarttoppers zijn zo uniek en speciaal omdat je deze kunt laten personaliseren met jullie initialen, achternaam, datum en/of tekst. Acryl is een stevig materiaal die ervoor zorgt dat je bijvoorbeeld de taarttopper kan hergebruiken (bijvoorbeeld bij een He or She driptaart als je zwanger bent van de tweede of als je een babyshower moet organiseren voor nog een jongetje maar bijvoorbeeld ook als je een taartenshop hebt en de taarttoppers uitleent aan de klant.

 

Standaard taarttoppers

De standaard taarttoppers zijn taarttoppers zoals de Mr & Mrs taarttopper, Baby Boy of 18 years of fabulous. Deze toppers zijn verkrijgbaar in 16 verschillende kleuren maar kan niet worden opgemaakt met bijvoorbeeld jouw eigen naam. Omdat deze taarttoppers op voorraad zijn en niet op maat gemaakt hoeven te worden, zijn deze toppers goedkoper dan een gepersonaliseerde taarttopper.

Mr & Mrs taarttopper

Gepersonaliseerde taartoppers

Deze toppers zijn de favoriete voor drip- en bruidstaarten. Deze taarttoppers kan je helemaal laten opmaken met jouw leeftijd, naam, achternaam, tekst, initialen of zelf een geheel eigen ontwerp.

 

Voor de bruidstaarten hebben wij bijvoorbeeld de familie taarttopper met eigen tekst. Op deze topper staat een pasgetrouwde bruidspaar afgebeeld onder een boom. In de boom zitten een familie van vogeltjes. Of de bruidspaar op motor taarttopper met naam en datum. Op deze taarttopper zit de bruid met sluier achterop bij haar man. Onder de motor komen jullie namen en trouwdatum volledig uitgeschreven te staan.

 

Misschien heb je wel een hele andere taarttopper gevonden op Pinterest. Geen probleem. Onze leverancier heeft een speciale machine die voor jou de taarttopper kan uitsnijden in karton of acryl. Stuur ons het voorbeeld door via info@josebakery.nl of onze WhatsApp nummer en wij helpen jou graag verder.

 

Figuren

Voor de verjaardagstaarten hebben wij figuren zoals Elsa, Cars, of bijvoorbeeld Sneeuwwitje. Zo hebben wij eerder de Cars figuren gebruikt voor een Cars taart en Spiderman voor een Spiderman taart. Deze figuren zijn erg leuk als bijvoorbeeld een extra cadeautje voor de jarige. Hij of zij kan nadat de taart is aangesneden spelen met zijn nieuwe figuren/speelgoed.

 

Spiderman taart incl figuurCars taart Jose bakery 2

Prikkers

De cupcake prikkers zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s waaronder Paw Patrol, Avengers lego maar ook dino’s of Masha en de beer. De prikkers staan onder de cupcake prikkers vanwege hun grootte maar kunnen natuurlijk ook worden gebruikt voor het versieren van taarten. De cupcake prikkers zijn een goedkope alternatief op figuren/taarttoppers. Eerder hebben wij de Masha en de beer prikkers gebruikt voor het versieren van de Masha en de beer taart.

 

Masha en de beer taart Jose bakery

Welke taarttoppers heb jij wel eens gebruikt voor op jouw taart?

Geef een reactie

X