De eerste verjaardag van jouw klein is een hele mijlpaal. Cake smash fotoshoot: uniek, leuk en vrolijk voor kindjes die 1 jaar worden. Vaak plan je zo’n shoot 6 weken tot één maand voor de eerste verjaardag. maar andere leeftijden mogen natuurlijk ook langs komen. Suzanne Oud Fotografie maakt de leukste foto’s voor de liefste herinneringen. Er wordt een mooie versierde taart voor jouw kleine gemaakt. Wat taart in de mond, creme in het haar en kliederen maar! Er worden leuke foto’s gemaakt terwijl de kleine zich lekker uitleeft op de taart. Vaak worden deze foto’s gebruikt voor de verjaardag uitnodigingen maar ze hangen ook mooi thuis.

Voor de Cake smash fotoshoot

Bepaal het thema van de fotoshoot. Bij Suzanne Oud Fotografie heb je keuze uit een aantal outfits maar je mag deze ook zelf meenemen. Via de mail kan je vragen wat voor outfits/decor zij hebben. Zij kunnen een digitale folder toesturen. Zorg dat de baby de kleding aanheeft voor de algemene portret foto’s. Tijdens de fotoshoot krijg je de gelegenheid om de baby één keer om te kleden.

 

Meenemen:

  • Indien gewenst eigen kleding voor tijdens de shoot
  • Schone kleding na afloop van de shoot
  • Favoriete speelgoed
  • Iets dat je kindje lekker vind om te eten (bijvoorbeeld maisvingers/rozijntjes)

 

Cake smash fotoshoot

De Cake smash fotoshoot duurt ongeveer 45 tot 60 minuten. Als eerst worden er portretfoto’s zonder cake smash decor. Daarna komen de actie-en detail foto’s (creme in het haar of mond). Natuurlijk sturen wij jullie niet vol taart de deur uit en kan het kleintje in bad. Daar worden ook foto’s van gemaakt. Kortom een actie volle zoete fotoshoot!

Na de Cake smash fotoshoot

Na afloop van de fotoshoot maakt zij een persoonlijke fotogalerij met 20-25 foto’s waar je uit kan kiezen. Deze blijft 2 weken beschikbaar. Je ontvangt de 5 foto’s zo spoedig mogelijk digitaal. Een album wordt daarna besteld en heeft 4 weken levertijd.

 

Wil je ook een Cake smash fotoshoot boeken? Neem dan contact op met Suzanne Oud Fotografie. Zij zit in Lutjebroek, 40 minuten vanaf Alkmaar.

 

Vermeld dat je via Jose bakery bij Suzanne wilt boeken en krijg een digitale foto t.w.v. € 20.

Boek de fotoshoot en stuur een mailtje naar info@suzanneoudfotografie.nl.