Het corona virus raakt ons allemaal. De regering hebben bepaalde maatregelen ingediend die nageleefd moeten worden. Wij snappen dat het erg vervelend is dat je al voorbereidingen hebt getroffen voor een feest en deze waarschijnlijk nu niet door kan gaan. Wij leggen hier uit hoe wij omgaan met het corona virus en wat er verandert.

 

Nieuwe klanten

Bij Jose bakery kan je taarten bestellen vanaf 8 personen. Heb je een taart gezien op de website voor bijvoorbeeld 30 personen, vraag dan een offerte aan voor het laten maken van deze taart voor 8 personen. Laat ons weten voor wanneer de taart is, welke taart smaak je wilt (vanille biscuit, vanille cake, chocolade biscuit, chocolade cake en/of red velvet) en om welke taart van de website het gaat (de exacte naam, bijvoorbeeld Minnie Mouse taart 20 personen).

 

Bestaande klanten

Wij nemen met jou contact op over de bestelling. Uiteraard mag je ook met ons contact opnemen.

Heb je bij ons een datum gereserveerd? Dan kan je de bestelling kosteloos verplaatsen. De bestelling zou bijvoorbeeld op 23 maart worden bezorgd maar deze mag onder voorbehoud worden ingepland in onze agenda.

 

Heb je een taart besteld voor een groot aantal personen? Dan kan je deze laten aanpassen. De huidige bestelling wordt dan geannuleerd en er wordt een nieuwe bestelling aangemaakt. Het bedrag wordt verrekend en z.s.m. teruggestort.

 

Taarten kunnen nog steeds worden afgehaald in ons adres in Rotterdam. Wij bezorgen ook nog steeds de taarten in Noord- en Zuid-Holland en Utrecht.

 

Heb je meer vragen over het corona virus? Neem dan contact met ons op.