— Eetbare taart / cupcake prints bestellen —

Ben je bezig met het bakken van een slagroomtaart? Of bak je cupcakes in een bepaald thema zoals Ninjago of Paw Patrol? Wij printen voor jou eetbare prints die je op de taarten/cupcakes kunt plaatsen. Mail ons jouw eigen foto/afbeelding en wij gaan voor jou aan de slag.

Voor het printen van taart / cupcake prints maken wij gebruik van een eetbare printer en frosting sheets (glutenvrij). Helaas printen wij nog niet op ouwel. Na het bestellen van de eetbare prints ontvang je de print ongeveer binnen 1-2 werkdagen in huis. De cake print wordt als brievenbuspost verstuurd en bezorgd door PostNL. Let op: de prints dienen zelf uitgeknipt te worden.

Eenhoorn taartprint 15 cm
Flamingo taartprint 15 cm
Dinosaurus taartprint 15 cm
Cars taartprint 20 cm


 

Wat is een frosting sheet?

Een frosting sheet is een dun laagje fondant (lichte vanille smaak) met daaronder een laagje plastic. Dit zorgt ervoor dat de sheet niet breekt. In de open lucht kan de sheet uitdrogen en breken. Zorg ervoor dat je altijd met schone en droge handen werkt. De print kan namelijk gaan doorlopen als deze in aanmerking komt met vocht.

Een frosting sheet kan niet tegen vocht en kan dus niet worden bewaard in een koelkast, vriezer of in de open lucht. Bewaar de print op een droge donkere plaats (bijvoorbeeld in een kast). Een frosting sheet is minimaal drie maanden houdbaar.

 

Cupcake prints bestellen

Het is mogelijk om bij ons cupcake prints te bestellen per 12 of 24 stuks. We hebben zelf al een klein assortiment toegevoegd in onze webshop waaronder Cars, Fortnite. Deze prints kan je direct bestellen. Misschien heb je zelf al cupcake prints ontworpen of gedownload. Je kunt dan in onze webshop cupcake prints met eigen ontwerp bestellen. Tijdens het plaatsen van de bestelling upload je de bestanden of die stuur je door via de mail.

 

Cars cupcake prints
Fortnite cupcake prints
Frozen cupcake prints
Paw Patrol cupcake prints 12 stuks

 

Vragen over het bestellen van taart / cupcake prints?

Heb je vragen over het bestellen van de cupcake / taart print? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Contactgegevens

06 83 98 53 10
mail mijn bakery
info@josebakery.nl