— Eetbare taart / cupcake prints bestellen —

 

Ben je bezig met het bakken van een slagroomtaart? Of bak je cupcakes in een bepaald thema zoals Ninjago of Paw Patrol? Wij printen voor jou eetbare prints die je op de taarten/cupcakes kunt plaatsen. Je kan een print direct bestellen in onze webshop, een print laten aanpassen/personaliseren of laten ontwerpen. 

 

Voor het printen van taart / cupcake prints maken wij gebruik van een printer met eetbaar inkt en frosting sheets (glutenvrij). Helaas printen wij niet op ouwel. Na het bestellen van de eetbare prints ontvang je de print ongeveer binnen 2-3 werkdagen in huis. De cake print wordt als brievenbuspost verstuurd en bezorgd door PostNL. Let op: de prints dienen zelf uitgeknipt te worden. De eetbare prints kan je minimaal 3 maanden bewaren. Hoe je deze moet bewaren lees je hieronder.

 

Wat is een frosting sheet?

Een frosting sheet is een dun laagje fondant (lichte vanille smaak) met daaronder een laagje plastic. Dit zorgt ervoor dat de sheet niet breekt. In de open lucht kan de sheet uitdrogen en breken. Zorg ervoor dat je altijd met schone en droge handen werkt. De print kan namelijk gaan doorlopen als deze in aanmerking komt met vocht.

 

Een frosting sheet kan niet tegen vocht en kan dus niet worden bewaard in een koelkast, vriezer of in de open lucht. Bewaar de print op een droge donkere plaats (bijvoorbeeld in een kast). Een frosting sheet is minimaal drie maanden houdbaar.

 

 

Nieuwe print laten ontwerpen

Wil je een print laten ontwerpen die nog niet in onze webshop te bestellen is? Of wil je een print laten maken van een foto die je hebt? Volg dan onderstaande stappen.

  1. Vul onderstaande formulier in en upload de afbeelding.
  2. Wij ontwerpen een voorbeeld van de print en sturen deze ter goedkeuring.
  3. Na goedkeuring van de print bestel je de taart / cupcake print met eigen ontwerp.
  4. Wij versturen de print.
  5. PostNL zal de print thuis in de brievenbus bezorgen.
Print laten ontwerpen

Taart print met eigen ontwerp 20 cm

Print laten aanpassen

Het kan natuurlijk ook dat je in onze webshop al een print hebt gezien en waar je bijvoorbeeld cupcake prints van wilt laten maken. Let op. Het moet hier wel gaan om producten die wij in onze webshop hebben.

  1. Vul onderstaand formulier in en geef het productnaam en de wensen op.
  2. Wij passen de print aan en sturen deze ter goedkeuring toe.
  3. Na goedkeuring van de print bestel je de taart/cupcake prints met eigen ontwerp.
  4. Wij versturen de print.
  5. PostNL zal de print thuis in de brievenbus bezorgen.
Print aanpassen

 

Cupcake prints bestellen

Het is mogelijk om bij ons cupcake prints te bestellen per 12 of 24 stuks. We hebben zelf al een klein assortiment toegevoegd in onze webshop waaronder Cars, Fortnite. Deze prints kan je direct bestellen. Misschien heb je een foto van de jarige waar je prints van wilt laten maken. Hiervoor vul je het formulier print laten ontwerpen in en upload je de foto. Geef op of je 12 of 24 cupcake prints wilt laten maken. Nadat wij de aanvraag hebben ontvangen zullen wij zo snel mogelijk een voorbeeld van de print toesturen. Let op. Wij gaan pas printen bij goedkeuring van het ontwerp. Als laatste stap na de goedkeuring bestel je de cupcake prints met eigen ontwerp waarna wij de bestelling voor je printen en klaarmaken. PostNL komt de cupcake prints bij jou thuis bezorgen.

Harry Potter logo cupcake prints 12 stuks      Shimmer en Shine cupcake prints 12 stuks      Supermario cupcake prints 12 stuks

 

Tweede kans eetbare prints

In de categorie eetbare prints tweede kans vind je prints die verkeerd zijn geprint. Deze kunnen strepen hebben, wazig geprinte afbeeldingen of een gedeelte van de cirkel van de cupcake print valt weg. Vind je dat niet erg of heb je bijvoorbeeld 9 cupcake prints nodig in plaats van 12, dan is deze categorie iets voor jou. Zo kan je besparen op de eetbare prints. Wil je op de hoogte blijven van 

Inschrijven voor tweede kants prints

 

Op de hoogte blijven van de nieuwste prints?

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste ontworpen prints? Schrijf je dan in voor deze nieuwsbrief. 

Inschrijven voor de nieuwste prints

Cars cupcakes met eetbare print