BabyTV meptaart
Nijntje fondant meptaart bestellen
Jungle meptaart
Eenhoorn meptaart

 

Wij hebben zes verschillende taart smaken die je kan kiezen bij het samenstellen van de meptaart. Zo kan je kiezen uit vanille biscuit, chocolade biscuit, vanille cake, chocolade cake, red velvet en wortel taart. Het taartje krijgt de vorm van een bol of 12 cm.

 

Ook heb je de keuze om het taartje te vullen. Wij hebben de volgende vullingen: banketbakkersroom, banketbakkersroom met slagroom, chocola, citroen bavarois, citroen met slagroom, mokka, oreo, roomkaas met jam, slagroom met aardbeien jam, slagroom met frambozen jam, vanille en zwitserse room.

 

Kies vervolgens of je de taart wilt laten afwerken met fondant of botercreme. Je kan ook een voorbeeld uploaden en de wensen doorgeven via onderstaand formulier.

 

Meptaart bestellen

Een meptaart kan je bestellen voor bij een cake smash fotoshoot of voor de kleine bij de verjaardagstaart. Het is een klein taartje voor een baby zijn eerste verjaardag viert. Uiteraard kan je een meptaart ook los bestellen. Wij hebben al een aantal meptaarten gemaakt maar je kan natuurlijk ook een offerte opvragen voor een andere meptaart die je hebt gezien. Een offerte voor een meptaartje kan je in het formulier hiernaast opvragen. Vul de gegevens in en upload een aantal voorbeelden.

Giant cupcake blauw wit

Meptaart laten bezorgen

Jose bakery bezorgt de meptaart in de provincies Noord- en Zuid-Holland en Utrecht. Val je buiten de regio? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden, Het staat natuurlijk ook vrij om de meptaart af te halen. Je kan het thuis laten bezorgen of natuurlijk bij de fotograaf waar de foto wordt gehouden. Indien je een fotoshoot boekt bij Suzanne Oud Fotografie, dan bezorgen wij de giant cupcake direct bij de fotograaf op locatie.

Giant cupcake blauw bestellen

 

Botercreme meptaart met koek
Paw Patrol meptaart bestellen

Nijntje meptaart

BabyTV fondant meptaart