Hoe stel je jouw taarten & cupcakes samen?

Stel jouw taarten & cupcakes helemaal zelf samen bij Jose bakery! Wat dacht je van een taart gevuld met oreo of witte chocolade botercrème? Of een cupcake met een chocolade topping en cupcake topper. Maar je kunt bij ons ook terecht voor cupcakes met logo. Deze bedrijfscupcakes komen goed van pas tijdens personeelsfeesten, beurzen of om gewoon de medewerkers te verrassen.

Cupcakes met logo Hogeschool Utrecht

Je kunt cupcakes ook bijvoorbeeld bestellen als traktatie voor op school en versieren met cupcake toppers. Kijk voor meer inspiratie bij cupcake toppers en/of taarttoppers.

 

1. Gelegenheid

In onze webshop van Jose bakery hebben wij al enkele taarten gemaakt voor diverse gelegenheden waaronder verjaardagen maar ook babyshowers / gender reveals. Kies de taarten & cupcakes die bij jouw gelegenheid past.

Cupcakes kunnen ook gevuld worden met bijvoorbeeld jam of de kleur van het geslacht (gender reveal). De mini variant is hier helaas te klein voor.

Staat jouw taart er niet bij? Stuur ons dan een mail met het voorbeeld voor de mogelijkheden.

 

Babyshower taarten

Babyshower taart met schoentjes en mini cupcakes
Babyshower taart met olifantje 9 personen bestellen
Babyshower taart beertje schoentjes 20 personen
Babyshower taart beertje met ruffles 10 personen

Gender reveal taarten

Gender reveal taart met fondant schoenen 9 personen
He or She driptaart 10 personen bestellen
He or She dripcake

Gender reveal taart ooievaar 10 personen bestellen

Verjaardagstaarten

Halloween zombie taart 20 personen
Barbie taart met kroon 10 personen roze
Fortnite verjaardagstaart llama 9 personen
Krokodillen taart 9 personen

 

2. Taart smaken

Taarten worden gemaakt van vanille / chocolade biscuit/cake of red velvet. Cupcakes en 3D taarten worden gemaakt van cake. Let op. Wij maken geen 3D taarten. Het verschil tussen biscuit en cake is dat cake roomboter bevat. Biscuit is daardoor er luchtig en zacht. Kom je er niet uit wat het beste bij jou past? Beantwoord de vragen en kies jouw taart smaak.

[ninja-popup id=45629 autoopen=true]

3. Vulling

Dan nu het lekkerste gedeelte. Kies je voor een frisse vulling of ben je een zoetekauw? Kies jouw favoriete vulling uit onderstaande lijst. Hulp nodig bij het kiezen van de vulling? Beantwoord de vragen en kies de beste vulling.

  1. Banketbakkersroom
  2. Bastogne
  3. Chocolade (wit, melk, puur)
  4. Oreo
  5. Mascarpone met jam
  6. Slagroom met jam
  7. Vanille botercreme

 

4. Tekst/afbeelding

Bij een slagroomtaart, fondant taart met plaatje maar ook bij cupcakes met logo krijg je de mogelijkheid om een afbeelding in te sturen. Bij zowel bijna alle taarten & cupcakes kan je de gewenste naam/tekst opgeven.

 

Je kan zelfs eetbare prints bestellen. Wij printen ontwerpen en afbeeldingen uit op eetbaar frosting papier zodat jij zelf jouw baksels kan versieren. Van taart prints in verschillende formaten tot eetbare cupcake prints verkrijgbaar per 12 of 24 stuks. In onze webshop kan je al prints van sommige thema’s bestellen.

Paw Patrol cupcake prints 12 stuks
Fortnite cupcake prints
Flamingo taartprint 20 cm
Dinosaurus taartprint 20 cm

 

5. Decoratie

Als laatste kun je een kijkje nemen in onze shop. Hier verkopen wij van Jose bakery cupcake – en taarttoppers.

Hoera geslaagd taarttopper
60 never looked so good taarttopper
Mr & Mrs hart taarttopper

Nadat jij jouw taart & cupcake helemaal hebt samengesteld kun je ervoor kiezen om dit op locatie te laten bezorgen. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Wij bezorgen in Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.

Kortom, Jose bakery probeert jou te helpen het leukste feest ooit te geven!

 

Heb je nog vragen over het bestellen van een taart of cupcake? Neem dan contact met ons op of kijk of jouw vraag tussen de FAQ staat.

Contactgegevens

   06 83 98 53 10

mail mijn bakery   info@josebakery.nl