Jouw zus verwacht een kindje. Dat is natuurlijk hartstikke leuk. Familie en vrienden willen het geslacht weten daarom organiseer jij een gender reveal feest. Bestel online een gender reveal taart, snijd de taart aan en kom het geslacht te weten. Spannend!!!

 

Wij vullen de taart met vanille of witte chocola. Nadat wij het belangrijke nieuws hebben doorgekregen zorgen wij ervoor dat de taart wordt gekleurd met de juiste kleur. Bij het aansnijden van de gender reveal party taart wordt eindelijk de gender onthuld.

 

Nu is het nog tijd om de taart uit te zoeken en samen te stellen. Wat voor gender reveal taart laat je maken? Ga je voor een ooievaar, schoentjes of een driptaart? Heb jij een heel ander ontwerp in gedachte? Geen enkel probleem. Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens en stuur ons enkele voorbeelden door.

Gender reveal taart met fondant schoenen 9 personen
Gender reveal taart ooievaar 10 personen
He or She dripcake
Baby billen taart lila 12 personen
Content

 

Je kunt ook kiezen voor gender reveal cupcakes. Deze zijn te bestellen per 2 stuks en worden gebakken in jullie favoriete smaken. Zodra je een hap neemt van de cupcake wordt het geslacht van de baby onthult.

 

Driptaarten kan je weer helemaal opmaken met taarttoppers. Een driptaart wordt afgesmeerd met botercreme. Boven op kan de taart worden versierd met al jouw lekkers zoals macarons, chocola, bloemen maar ook met taarttoppers. Zo kan je bijvoorbeeld de Girl or boy taarttopper bestellen.

 

He or she taarttopper botercreme taart
Reactie He or She taarttopper Jose bakery

He or she taarttopper reactie
Reactie he or she taarttopper Eduarda
He or She dripcake bestellen

Hoe moet je een gender reveal taart bestellen?

Bij het bestellen van onze taarten heb je keuze uit vijf taart smaken waaronder:

  • Vanille biscuit
  • Vanille cake
  • Chocolade biscuit
  • Chocolade cake
  • Red velvet

 

Biscuit is ei dat op een bepaald temperatuur wordt geklopt met suiker/meel. Biscuit bevat geen roomboter waardoor de taart luchtiger/zachter is dan bijvoorbeeld cake. Cake is een stuk machtiger doordat er roomboter in zit. Red velvet is een smeuïge donkerrode taart met een klein beetje chocola. Hulp nodig bij het kiezen van de taart smaak? Beantwoord de vragen en kies jouw taart smaak.

 

Nadat je de taart smaak hebt gekozen wordt de taart gevuld met een vulling naar keuze. Ook hier hebben wij een hulpje voor als je niet weet welke vulling het beste bij jou past.

Daarnaast kan je ook nog een tekst opgeven voor op de taart. Hieronder staan een aantal voorbeeld zinnetjes:

 

Om het jou makkelijk te maken bezorgt Jose bakery de taart ook nog is thuis. Wij zijn werkzaam in Noord– en Zuid-Holland en Utrecht. Woon je buiten deze regio’s? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Gender reveal cupcakes incl foto 2
Girl or boy taarttopper

 

 

Hulp nodig bij het bestellen van een gender reveal taart?

Voor hulp bij het bestellen van een gender reveal taart / cupcakes / taarttopper kun je via onderstaande contactgegevens contact met ons opnemen.

 

Contactgegevens

06 83 98 53 10

info@josebakery.nl
info@josebakery.nl